Program Keselamatan dan Kualiti Makanan

Program Keselamatan dan Kualiti Makanan diterajui oleh:

TIMBALAN KETUA PENGARAH KESIHATAN (KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN)
Pejabat Timbalan Ketua Pengarah Kesihatan (Keselamatan dan Kualiti Makanan)
Program Keselamatan dan Kualiti Makanan
Kementerian Kesihatan Malaysia
Aras 4, Menara Prisma
No. 26, Jalan Persiaran Perdana, Presint 3
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62675 Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia.

No Tel: 03-8885 0762
URL: hq.moh.gov.my/fsq


Dibawah Timbalan Ketua Pengarah Kesihatan (Keselamatan dan Kualiti Makanan), terdapat 3 orang Pengarah iaitu; 

Pengarah
Bahagian Pematuhan dan Pembangunan Industri
Program Keselamatan dan Kualiti Makanan
Kementerian Kesihatan Malaysia
Aras 4, Menara Prisma
No. 26, Jalan Persiaran Perdana, Presint 3
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62675 Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia.

No Tel: 03-8885 0797
URL: hq.moh.gov.my/fsq

Pengarah
Bahagian Dasar, Perancangan Strategik dan Standard Codex
Program Keselamatan dan Kualiti Makanan
Kementerian Kesihatan Malaysia
Aras 4, Menara Prisma
No. 26, Jalan Persiaran Perdana, Presint 3
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62675 Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia.

No Tel: 03-8885 0788
URL: hq.moh.gov.my/fsq

Pengarah
Pusat Keselamatan Makanan Negara
Program Keselamatan dan Kualiti Makanan
Kementerian Kesihatan Malaysia

No Tel: 03-8885 0788
URL: hq.moh.gov.my/fsq